Bir Başarı Hikayesi Sevil Şatana!

15 Kas 2018

İngilizce öğrenme yolculuğuna Wall Street English Türkiye ile başlayan ve bizimle birlikte hayallerine ulaşan değerli öğrencimiz ile tanışın; elde ettiği başarılı sonuçlar sayesinde Wall Street English tarafından gururla tüm dünyaya duyurulan Sevil Şatana!

Sevil Şatana Wall Street English ile tanışmadan önce İngilizce kurslarına yeteri kadar güvenmediği ve korkuları olduğu için kayıt olmaktan hep kaçınan biri olmuştu. Ama idealleri için de İngilizce öğrenmeye ve konuşmaya ihtiyacı vardı. Çok sayıda araştırma yapan ve doğru yeri arayan öğrencimiz Wall Street English ile tanışma fırsatı buldu. Wall Street English’in esnek ders programı ve İngilizce öğrenme metodundan oldukça etkilenerek yolculuğuna bizimle başlamaya karar verdi.

Wall Street English'e 4 sene önce başlayan Sevil Şatana, sunduğumuz kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi sayesinde kendisine en uygun program ile eğitimine başladı. Hedeflediği sürede İngilizce seviyesinde başarılı bir yükseliş sağladı. Programın tüm aşamalarına düzenli olarak katıldı. Sadece ana derslerle kalmayıp; sosyal kulüp aktivitelerine, İngilizce konuşma pratiği yapabileceği tamamlayıcı sınıflara da aktif olarak katılıp İngilizce konuşma becerilerini ilerletti. Sevil, başarısında bu tamamlayıcı çalışmaların etkisinin büyük olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Sevil Şatana bu sosyal çalışmalarda tanıştığı arkadaş ve öğretmenleri ile de irtibatını koparmayarak, onların da başarısında büyük etkisi olduğunu söylemekten çekinmiyor.

Öğrendiği İngilizce sayesinde, 2016 - 2018 yılları arasında İngiltere, Fransa, Arabistan ve Portekiz’de bir çok seminer ve konferanslara katılan Sevil Şatana, konferanslarda farklı alanlarda uzman yaşam koçları ile tanıştı. Kendisinin de en büyük hayali ve hedefi uluslararası konferanslarda yaşam koçu olarak konuşmalar yapabilmek. Şimdi Wall Street English’in sağladığı motivasyon ile başarısını daha da yükseğe çıkaracağından ve hayalindeki gibi uluslararası konferanslarda yaşam koçluğu yapmaya çok yaklaştığından eminiz!

Sevil, 2018'in sonunda İsrail, İtalya ve Vietnam'dan 3 öğrenci ile birlikte kişisel başarı hikayesini paylaşmak için İtalya'nın Milano kentine gitti. Hedeflerini, hayallerini, bizimle yaşadığı İngilizce öğrenme deneyimini ve İngilizcenin hayatına kattığı başarıları anlattı! Dünyanın farklı ülkelerinden bu dört öğrenci, İngilizce öğrenmek isteyen binlerce kişiye ilham kaynağı olacak...

Wall Street English Sevil Şatana gibi tüm öğrencilerine, benzersiz bir İngilizce öğrenme deneyimi sunuyor. Yenilikçi interaktif derslerimiz, öğrencilerimize her an  her yerde bir TV dizisi seyreder gibi eğlenerek İngilizce öğrenme fırsatı sunuyor. Kişisel ilgi, uzman öğretmenlerimizin rehberliği ve motivasyonu sayesinde yeni bir dil öğrenmenin her adımında onlara destek oluyoruz . Esnek programımız sayesinde, öğrencilerimizin günlük yaşam tempolarının içerisine İngilizceyi de kolayca dahil etmelerini sağlıyoruz. Ve elbette sadece İngilizce konuşulan şubelerimiz, İngilizce konuşma becerilerini geliştiren tamamlayıcı derslerimiz ile tüm öğrencilerimizin tıpkı Sevil gibi özgüvenle İngilizce konuşmalarını sağlıyoruz. Sevil'in başarısı ile gurur duyuyor, daha nicelerine diyoruz!