İngilizce Konuşma

23 Oca 2024

Basitleştirin

Günlük hayatımızda, mesela bir kafedeyken, genellikle basit ve kısa cümlelerle konuşuruz. Biz de, İngilizce kursunuzun ilk seviyelerinde öncelikle kısa ve günlük kalıpları kullanmanızı sağlarız. Başlangıç seviyesinde de olsanız hiç vakit kaybetmeden İngilizce konuşmaya başlar ve eğitim boyunca bu kalıpların kullanımlarını genişleterek ilerlersiniz.

Eğitimin erken aşamasında ilerlediğinizi hissetmeniz, eğitimin ilerleyen süreçleri için gerekli motivasyonu kendinizde bulabilmenize imkan sağlar. Basit ve etkileyici adımlarla İngilizce günlük konuşma kalıpları öğrenerek, zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye başlayabilir ve öğrendiğiniz bilgileri tekrar edebilme imkanı bulabilirsiniz.

Ana dilinizi unutun

Çeviri yapmak zordur ve direkt olarak İngilizce düşünmenizi engeller. Kullandığımız metot sayesinde kelimelerin anlamlarını, içerikler ve örneklerle öğrenmenizi sağlarız. Kafanızda çeviri yapmaktansa sizi İngilizce düşünmeye motive ederiz. Yeni bir dil öğrenmenin altın kuralı olan bu detayı atlamadığınız zaman İngilizce üzerindeki hakimiyetiniz daha yüksek olmaya başlar. İngilizce düşünerek hareket ettiğiniz zaman eğitim sürecinde avantajlı duruma geçmiş olursunuz.

 

İngilizce konuşma alıştırması yapın

Konuşmayı öğrenebilmenin tek yolu konuşmaktır, bu yüzden de tüm interaktif derslerimiz konuşma üzerine yoğunlaşır. İngilizce konuşma aktivitelerinde farklı kişilerle tekrar tekrar pratik yapmak size özgüven kazandırır. Tam da bu yüzden öğrencilerimize hem sınıf içerisinde hem de sınıf dışında katılabilecekleri sosyal kulüp aktivite sunarız. Böylece eğlenceli ve rahat bir ortamda, arkadaşlarınızla İngilizce konuşma alışkanlığı kazanırsınız. İngilizce konuşma kalıpları sayesinde hedefinize doğru emin adımlarla ilerlerken bilgilerinizi pekiştirebilir ve dil üzerinde hakimiyetinizi artırabilirsiniz. İngilizce konuşma programı uygulamalı şekilde sizlere sunulur.


Dinleyin

İngilizce konuşmanın en iyi ikinci yolu diğer insanları dinlemektir. TV dizisi tadında eğlenceli videolarımız ile farklı aksanlardaki kişileri dinler ve tekrar edersiniz. Böylece hem anlama becerinizi güçlendirir hem de kelimelerin doğru telaffuzlarını öğrenirsiniz. İngilizce konuşma pratiği kadar dinleme pratiklerinin de önemli olduğunu asla unutmamalısınız. İyi bir dinleyici olmak yeni kelimeler öğrenmenizi sağlarken, kulağınızın gelişmesini ve cümle kurabilme becerilerinizin gelişmesine imkan tanır. İngilizce konuşma diyalogları dinlediğinizde hataları düzeltebilme şansı elde edebilirsiniz. Ayrıca İngilizce öğrenmeye devam etmek için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonunuz artmaya başlar.

 

Net bir amaç edinin

Herkesin kişisel ihtiyaçları ve öğrenme tercihleri farklıdır. Bu yüzden kolaylıkla adapte olabileceğiniz size uygun esnek bir programa ihtiyaç duyarsınız. Wall Street English’te her bir öğrencimizin kendi öğrenme ritmini bulması ve doğru çalışma alışkanlıkları edinmesi için destek oluruz. Rehber öğretmenlerimiz düzenli geribildirim ve sürekli takip ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarını sağlar. Hedeflerinize giden yolda sizlere en keyifli şekilde eşlik ederiz. Böylelikle derslerden keyif alarak ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni bir dil öğrenebilmenin ayrıcalığını en rahat şekilde hissetmeye başlayabilirsiniz.


Risk alın

Bazen yeni bir şey öğrenebilmeniz için hata yapmanız gerekir. Öğrencilerimiz tamamen İngilizce konuşulan rahat bir arkadaş ortamında İngilizce konuşma uygulamaları yaparak, hata yapma korkularını yenerler. Bu da, dil öğrenme sürecinin çok önemli bir parçasıdır. Yeni bir dil öğreneceğiniz zaman size eşlik edebilecek ve yardımcı olabilecek birçok insanla karşılaşabilirsiniz. Dil üzerinde hakimiyet kurdukça kendinize daha fazla güvenmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettikçe daha fazla deneme yapabilir ve dili etkileyici şekilde kullanabilmenin birbirinden farklı yollarını bulabilirsiniz. Dil öğrendiğiniz süre boyunca kendinizi ne kadar rahat ve güvende hissederseniz, dil becerileriniz o deni gelişecek.