İngilizce Eğitiminde Tercih Senin

23 Haz 2020

Wall Street English ile Nerede ve Ne zaman eğitim alacağını sen seç, Nasıl olacağını biz söyleyelim.

İngilizcenizi geliştirmeye başlamayı düşünmenin zamanı artık geldi! Eğer siz de üniversite sınavına hazırlanıyorsanızi kariyerinizde yeni bir basamağı hedefliyor ya da belki dünyayı dolaşmak istiyorsanız, İngilizcenizi geliştirmeye başlamanın zaman gelmiş demektir.  

Wall Street English olarak,  İngilizce eğitime farklı bir yaklaşım geliştirdik. Diğer kurslarda olduğu gibi geleneksel eğitim yerine, kullandığımız metodumuzla öğrencilerimize maksimum esneklik avantajı sunuyoruz.

Başarısı kanıtlanmış eğitim metodumuzla nasıl İngilizce öğrenebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okumaya devam edin.

Esnek ve Destekleyici Öğrenme Deneyimi

Wall Street English olarak öğrencilerimize  sonuç garantisi ve maksimum esneklik sağlayan bir İngilizce öğrenme deneyimi sunuyoruz. Benzersiz eğitim metodumuz sayesinde istediğiniz İngilizce seviyesine geleceğinizi en baştan garanti ederken aynı zamanda öğrencilerimize kendi evlerinin rahatında ya da merkezlerimizde öğrenme seçeneği sunuyoruz.

Tüm öğrencilerimize öğrenmek istedikleri ortam ve zamanda İngilizce eğitim almalarını sağlamak ve öğrencilerimize maksimum esneklik sağlamak için  eğitim planları geliştirdik.

 

%100 Online -Dilediğin Yerde, Dilediğin Zaman

Dijital sınıflarımız aracılığıyla, online takip , tamamlayıcı sınıf ve sosyal aktiviteler sayesinde Wall Street English metoduyla %100 online olarak İngilizce öğrenirsiniz.

Şube Eğitimi - Gerçek Sınıf Ortamı  

Şubelerimizde yapılacak olan Tamamlayıcı Sınıf, Sosyal Aktivite ve öğrenci takibizmizi içeren klasik teklifimizi seçebilirsiniz.

 

Hibrit Plan - Online + Sınıf Eğitimi

Öğretmenlerimizden ve koçlarımızdan tam destek alarak hem online hem de şubede çalışma esnekliğine sahip olabilirsiniz.

Wall Street English ile hangi planı seçerseniz seçin, İngilizce öğreneceğinizden ve ilerleme kaydeceğinizden emin olabilirsiniz.

 

Dilediğiniz Zaman Öğrenmeye Başla

Sadece öğrenmek istediğiniz yeri değil, aynı zamanda tam olarak ne zaman başlamak istediğinizi de seçebilirsiniz.
Wall Street English sadece  her yıl Eylül ayında başlayabileceğiniz veya bir sonraki kuru beklemek zorunda kalacağınız geleneksel kurslar gibi değildir. Bizimle, seviye tespit sınavımıza  girip,eğitim uzmanlarımızdan biriyle bir çalışma planı hazırlar hazırlamaz eğitiminize başlayabilirsiniz. İngilizce seviye tespit sınavımız, daha kolayı veya zorundan başlamanızdan ziyade, tam bulunduğunuz seviyeden başlamadığınızdan emin olmamızı sağlar.

İhtiyacınız olduğunda rezervasyon yapın

İngilizce öğreniminizin, yoğun programınıza uyduğundan emin olmak için size en uygun zamanda online olarak sınıf rezervasyonu yapabilirsiniz. Esneklik ve seçeneklere sahip olmak, başarısı kanıtlanmış eğitim metodumuzun gerçekten önemli özelliklerindendir.

Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde Öğren

Wall Street English'te yapabileceğiniz bir diğer seçim de, hangi cihaz üzerinden öğreneceğinizdir. Cep telefonunuzu seçebilir, derslerinizin tamamını mobil uygulamalarımız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Tabletinizi İngilizce dilbilgisi öğrenmek ve dijital çalışma kitaplarımızla okuma becerinizi mükemmelleştirmek için kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızı interaktif derslerimiz için kullanabilir veya küçük sınıflarımıza katılabilirsiniz. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde öğrenmeyi seçebilirsiniz.

Asla Ders Kaçırma

İngilizce öğrenebileceğiniz bir kursta bu esnekliğe sahip olmak son derece önemlidir. Birçok geleneksel kursun aksine dersleri asla kaçırmazsınız. Yoğun bir hafta geçiriyorsanız ve bir hafta İngilizce çalışamıyorsanız veya son dakikada dersinizi iptal etmek zorunda kalsanız bile, derslerinize bir sonraki hafta hiç bir şey kaybetmeden devam edebilirsiniz.

En esnek ve destekleyici İngilizce öğrenme deneyimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen formu doldurun.