Wall Street English Şimdi %100 Online

20 Nis 2020

Artık Wall Street English'in benzersiz öğrenme deneyimine %100 online olarak katılabilirsiniz. 

Öğrencilerimizin diledikleri yerden diledikleri zaman eğitimlerine devam edebilmesi ve  eğitimlerini hayatlarının her anına dahil edebilemeleri için şubelerimizde sunduğumuz eğitimi tamamen online olarak da kullanabilecekleri bir model sunuyoruz. 

  

%100 İngilizce, %100 Online

Wall Street English’in %100 online İngilizce eğitimi,  size seviyenize uygun kişiselleştirilmiş bir çalışma programı sağlar.  Cep telefonu, tablet veya bilgisayarınızı kullanarak istediğiniz her yerde ve her zaman öğrenme özgürlüğüne sahipsiniz.

Geleneksel İngilizce kurslarının ya da online pratik uygulamalarının aksine Wall Street English, eğlenceli içeriğini kullanarak, online eğitim ve öğrenci merkezli eğitimin eşsiz karışımı bir metot sunar. Dört kişiden kalabalık olmayan dijital sınıflarda öğrendiklerinizi düzenli olarak tekrar edebilir, İngilizce öğrenmedeki hedeflerinize ulaşma yolunda ilerilediğinizden ve programımızı verimli olarak kullandığınızdan emin olmak için online koçluk programımızdan yaralanabilirsiniz.

Tamamen Entegre, %100 Online

Bilgi ve egzersiz içerikli birçok farklı web sitesi ve uygulama olmasına rağmen, Wall Street English olarak biz, öğrenci merkezli eğtim  ve uzman öğretmenlerle dijital sınıflarının tamamen entegre olduğu bir metot sağlıyoruz. Her bir dersimiz şunları içerir:

Eğlenceli video hikayeleri
İnteraktif quizler
Konuşma pratiği
Dilbilgisi ve kelime bilgisi alıştırmaları
Uzman  öğretmenlerle pratik ve rehberlik.
Öğretmeninizle olan derslerle de dahil olmak üzere, bunların hepsine online olarak ulaşabilirsiniz.

Online için İdeal bir Metot

Wall Street English’in İngilizce öğrenme metodu online eğitim için mükemmeldir. Geleneksel İngilizce kursları yeni bilgilerin edinimi için öğretmenlere dayanırken, Wall Street English’te yeni bilgiyi öncelikle kendiniz çalışır, ardından hazır hissettiğinizde bir öğretmenle pratiğe dökersiniz. Online programımızla, gün içerisinde ne zaman boş zamanınız varsa, o zaman İngilizce çalışabilirsiniz. Hazırlanmanız bittiğinde, herhangi bir gün ve saat seçerek pratik dersiniz için öğretmeninize bağlanabilirsiniz. Hatta bu dersin rezervasyonunu kendiniz bile yapabilirsiniz!

Kanıtlanmış bir öğrenme metodunun, her yerde her zaman öğrenebilmenin ve uzman öğretmen kadrosunun avantajlarını birleştirerek Wall Street English, öğrencilerine İngilizce öğrenmenin garanti edilmiş bir yolunu, kendi programlarına ve güncel halk sağlığı sorununun yarattığı zorluklara adapte etmelerine kolaylık sağlayacak şekilde sunar.